Roztahovací Sedačka Do U Multi

Roztahovací Sedačka Do U Multi, Šedá / Krémová

Trhem osvědčený produkt, Roztahovací Sedačka Do U Multi, Šedá / Krémová od originálního výrobce výhodně za 46 999 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem > 5 ks

46 999 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Prvotřídní sedací souprava ve vkusné kožence béžové barvy a šedé tkanině vás jistě zaujme svým designem a U-tvarem, díky kterému nabízí dostatek pohodlného místa na odpočinek a relax. Sedací souprava s rozměry 228 x 345 cm má vysoce kvalitní Nosag pružiny, které vám poskytnou komfort sezení během celého dne. Ledvinové polštáře, nastavitelné hlavové opěrky a područky se postarají o ještě větší pohodlí. Součástí sedací soupravy je také praktická funkce lůžka se štědrou plochou 301 x 135 cm - jen pár jednoduchých kroků a vaši přátelé a známí mají místo na pohodlné přenocování. Další praktickou funkcí je úložný prostor, kde můžete odložit přikrývky a polštáře. S touto kvalitní sedací soupravou přetvoříte váš obývací pokoj na útulnou místnost v moderním stylu. -------------------------------------------------- ------------------------------------------ Poznámka: Látky si můžete vybrat v různých barvách a materiálech v každém Möbelixu na objednávku. V našich obchodech si vyberete z pestré nabídky vzorníků látek. Naši poradci se těší na vaši návštěvu! Roztahovací Sedačka Do U Multi, Šedá / Krémová od známé značky Möbelix - tento artikl se na vás těší za perfektní cenu 46 999 . S pomocí našeho katalogu nakoupíte pohodlně z mobilu, tabletu nebo od počítače. Zařaďte se mezi spokojené klienty.

Parametry produktu Roztahovací Sedačka Do U Multi, Šedá / Krémová

  • Velikost: /228/
  • Barva: krémová, šedá
  • Dostupnost: cca 1-2 týdny

Podobné produkty

Roztahovací Sedačka Do U Multi, Šedá / Krémová

Další produkty od výrobce

Möbelix

Roztahovací Sedačka Do U Multi, Šedá / Krémová od top značky Möbelix - toto zboží si můžete nechat doručit v časově omezené akci za 46 999 . Naše výhodné nabídky čekají právě na vás. Pokud máte rádi bezplatné poštovné, přidejte si do své objednávky zboží za více, jak 30.000 Kč. Zařaďte se mezi spokojené klienty.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava zdarma při nákupu nad 30.000
  • Dodání od 450,‒ Kč
  • Osobní odběr - ZDARMA
Platba

  • Platba při osobním odběru na výdejním místě - ZDARMA
  • Platební karta - ZDARMA
  • Platba okamžitým bankovím převodem - ZDARMA